Pizza
Atentie postare in romana, engleza
si franceza
Warning, post in romanian, english and french
Attention, post in roumain, anglais et francaise
Astazi fiind vineri m-am gindit sa va
fac un pic de pofta cu ceva de mincare si fiind eu sunt un gurme si zilele
trecute mi-am facut o pizza de zile mari am zis sa impart reteta cu voi. Am
facut si poze la rezultatul finit dar din pacate pc-ul de acasa nu a fost de
acord cu mine si dintr-o neatentie am ramas fara ele. Cu proxima ocazie fac îi fac
o poza si o postez aici pentru delectarea privitorilor.
Ingrediente:
Blat: 200 gr. unt, 200 gr. brinza de vaci proaspata, 200 gr. faina si un virf
de cutit de sare
Umplutura:300 gr. sunca, 300 gr. cascaval, 150 gr. ciuperci
(optional),Ketchup, 2 oua, 50 gr. unt
Preparare.
Intr-un castron se pune faina, se face un loc la mijloc in
care isi gasesc salas untul , brinza si sarea.Se aduna totul intr-o minge
framintindu-se compozitia repede (din aceasta compozitie se poate face o pizza
in tava, sau doua- rotunde , de marimea unei forme de tort.).Este recomandabil
a se pastre blatul la frigider de pe o zi pe alta , aceasta operatiune avind ca
efect fragezimea usoara a blatului.
Se unge tava cu unt si se presara cu faina.Aluatul se
intinde pe fundul vasului ridicindu-l pe margini cam de 2 cm. Se inteapa din
loc in loc si se baga in cuptorul deja incins lasand sa se coaca la foc
potrivit cca. 20 min.- nu mai mult deoarece coacerea se va continua si cu
umplutura.
Se adauga cascavalul (jumatate din cantitate) dat prin
razatoarea mica: peste acesta ciupercile (taiate marunt si inabusite in
unt), apoi sunca taiata „taitei”, peste sunca se intinde un strat subtire de
Ketchup si peste aceasta umplutura se pune restul de cascaval (tot ras).Se pun
cubulete de unt pe toata suprafata preparatului si pe deasupra ouale bine
batute.Se baga inapoi la cuptor cca. 25 min.Daca se rumeneste mai devreme se
scoate.
Se serveste asezonata cu Ketchup dulce/iute- dupa preferinta.
Pofta buna&mare
ENGLISH
Today is friday, so I thought to do something a little special,
and giving the fact that I am a gurme, few days ago I made a big pizza. Taking that in consideration I want
to share with you the recipe..Also
I took few pictures of the result,
but unfortunately my home PC did
not agreed with me and suddenly left without them. Next time I ll be
more careful and I will post the picture here for
the viewer enjoyment.
Ingredients:
Dough: 200 gr. butter,
200 gr. Fresh cottage
cheese, 200 gr. flour and a pinch of salt peak
Filling: 300 gr.
ham, 300 gr. cheese,
150 gr. mushrooms
(optional), ketchup, 2 eggs, 50 gr. Butter.
Preparation.
In a bowl put the
flour, make a place in the middle where you put the butter,
cheese and salt. Gather everything into a ball kneading
the mixture quickly
(from this composition you can
make a pizza in a tray or two in a cake pan.).
Also is advisable to keep the mixture in the refrigerator from one day to another, this action having the
effect of slight tenderness
of the dough.
.Grease the pan with butter
and sprinkle with a litle flower. Lift the
dough 2 cm over the edges of the pan. Stings the dough in few places and put it
in an already hot oven and leav it to ripe for about. 20 min. - No more because
it will continue cooking
the stuffing.
Add the cheese (half the quantity) and put it throu the little grated:
over these comes the mushrooms
(finely chopped and smothered in butter), then
the ham cut in litle sliced "noodles", stretches over a thin layer of ketchup
and putin the remaining cheese filling, place
the litle pieces of butter over
the entire surface preparation and the beaten eggs. Put the pan back in the
oven for about. 25 min.
Bon appetit
FRANCAISE
Aujourd'hui, c'est vendredi, alors
j'ai pensé à faire quelque chose d'un
peu spécial, et en donnant le
fait que je suis une gurme, quelques
jours, j'ai fait une grosse pizza.
Prenant en considération
que je veux partager avec vous la recette.
Aussi j'ai pris quelques photos
de ce résultat, mais malheureusement
mon PC à la maison n'ai pas d'accord avec moi
et soudainement quitté sans eux. La prochaine fois je serai plus prudent et
je vais poster la photo ici pour le plaisir de
spectateur.
Ingrédients:
Pâte: 200 gr. beurre,
200 gr. fromage blanc frais, 200 gr. la farine et une
pincée de sel
Remplissage: 300 gr. jambon, 300 gr. fromage,
150 gr. champignons (en
option), le ketchup, 2 oeufs, 50 gr.
Beurre
Preparation:
Dans un bol, mettre la farine, faire une place
dans le milieu où vous mettez le beurre, le fromage et le sel. Rassemblez le
tout dans une boule en malaxant
le mélange rapidement (à
partir de cette composition vous pouvez faire une
pizza dans un plateau ou deux
dans un moule à cake.). Aussi
est conseillé de garder le mélange
dans le réfrigérateur d'un jour à l'autre, cette action ayant pour effet de légère sensibilité de la pâte.
Graissez la poêle avec du beurre et saupoudrer
avec une fleur Litle. Soulever la pâte de 2
cm sur les bords de
la casserole. Piqûres la pâte
dans quelques endroits et le
mettre dans un four déjà chaud et leav à maturité environ. 20
min. - Non
plus, car il va cuire la farce.
Ajouter le fromage (la moitié de la quantité) et de le mettre par le
peu râpé: plus ceux-ci
viennent les champignons
(finement haché et étouffée
dans le beurre), puis le jambon coupé en litle
tranches "nouilles", s'étend sur une fine couche de ketchup et poutine le
remplissage de fromage restant, placer les petit morceaux de beurre sur
toute la préparation de la surface et les oeufs battus. Remettez
la casserole dans le four pendant
environ. 25 min.
Bon appetit
Blat: 200 gr. unt, 200 gr. brinza de vaci proaspata, 200 gr. faina si un virf de cutit de sare
Umplutura:300 gr. sunca, 300 gr. cascaval, 150 gr. ciuperci (optional),Ketchup, 2 oua, 50 gr. unt
Preparare.
Intr-un castron se pune faina, se face un loc la mijloc in care isi gasesc salas untul , brinza si sarea.Se aduna totul intr-o minge framintindu-se compozitia repede (din aceasta compozitie se poate face o pizza in tava, sau doua- rotunde , de marimea unei forme de tort.).Este recomandabil a se pastre blatul la frigider de pe o zi pe alta , aceasta operatiune avind ca efect fragezimea usoara a blatului.
Se unge tava cu unt si se presara cu faina.Aluatul se intinde pe fundul vasului ridicindu-l pe margini cam de 2 cm. Se inteapa din loc in loc si se baga in cuptorul deja incins lasand sa se coaca la foc potrivit cca. 20 min.- nu mai mult deoarece coacerea se va continua si cu umplutura.
Se adauga cascavalul (jumatate din cantitate) dat prin razatoarea mica: peste acesta ciupercile (taiate marunt si inabusite in unt), apoi sunca taiata „taitei”, peste sunca se intinde un strat subtire de Ketchup si peste aceasta umplutura se pune restul de cascaval (tot ras).Se pun cubulete de unt pe toata suprafata preparatului si pe deasupra ouale bine batute.Se baga inapoi la cuptor cca. 25 min.Daca se rumeneste mai devreme se scoate.
Se serveste asezonata cu Ketchup dulce/iute- dupa preferinta.
Dough: 200 gr. butter, 200 gr. Fresh cottage cheese, 200 gr. flour and a pinch of salt peak
Filling: 300 gr. ham, 300 gr. cheese, 150 gr. mushrooms (optional), ketchup, 2 eggs, 50 gr. Butter.
In a bowl put the flour, make a place in the middle where you put the butter, cheese and salt. Gather everything into a ball kneading the mixture quickly (from this composition you can make a pizza in a tray or two in a cake pan.). Also is advisable to keep the mixture in the refrigerator from one day to another, this action having the effect of slight tenderness of the dough.
Pâte: 200 gr. beurre, 200 gr. fromage blanc frais, 200 gr. la farine et une pincée de sel
Remplissage: 300 gr. jambon, 300 gr. fromage, 150 gr. champignons (en option), le ketchup, 2 oeufs, 50 gr. Beurre
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