miercuri, 7 august 2013

Razboi contra nesimtirii

Razboi contra nesimtirii



          În urma cu citeva zile la tembelizor am auzit o stire de natura sa ma faca sa zimbesc de bucurie dar si sa-mi pun intrebarea daca omul este in toate mintile. Despre ce e vorba. Primarul mun. Giurgiu din jug. Giurgiu de Romania a luat decizia sa interzica si sa sanctioneze cu amenzi aruncatul de coji de seminte prin orasul pe care il pastoreste.
          Zimbetul meu de bucurie este usor de inteles avind in vedere scarba pe care mi-o provoaca atit peisajul dezolant, acoperit efectiv in coji de bomboane agricole, care ramine in urma unei adunaturi de neandertalieni care se aduna seara de seara intr-un parc/alee/terasa si pentru care aceasta este pricipala distractie peste vara cit si zgomotul facut de spartul efectiv al semintelor intre dinti urmat de scuipatul acestora pe jos. Nu pot sa nu remarc totusi ca, in majoritatea cazurilor, cei care parctica acest sport sunt cel mult absolventi de 8/10 clase maxim 12 cu un nivel de cultura si civilizatie avansat pina la genunchiul broastei care s-au luat si ei dupa apucaturile si obiceiurile unei etnii conlocuitoare venita de prin zona Gangelui (oare de ce nu or fi ramas ei acolo nu stiu).
          Cat priveste decizia luata de domnul primar de la Giurgiu, din punct de vedere electoral, nu stiu daca este o idee prea buna pentru ca de obicei cam tot acesti oameni dupa ce „isi vand votul” merg sa-l si depuna pentru ca sa iasa cine trebuie la alegeri, asa ca aceasta masura cam in acesti indivizi loveste in prima faza.
          La o cautare sumara pe internet am vazut ca si edilii locali din mun. Braila si Uricani au luat masuri asemanatoare. Pe cind o asemenea masura si in Bucuresti la domnul Vanghelie, primarele care este?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu