vineri, 23 august 2013

Roger Waters si METALHEAD Meeting 2013 - Concerte 2013



Concerte Rock

          In mai putin de o saptamina va avea loc la Bucuresti evenimentul rock al verii. Concertul Roger Waters-The wall, miercurii 28 august, in Piata Constitutiei, ultimele bilete ramase disponibile putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu sau online, de pe www.myticket.ro. Nu are rost sa va spun eu cine este Roger Waters, componentul legendarei formatii Pink Floyd trupa autoare a celebrului refren: We don't need no education/We don t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom/Teachers leave them kids alone/Hey! Teachers! Leave them kids alone!. Refren fredonat cu multa “bucurie” de catre generatii intregi de elevi cu dedicatie clara la adresa corpului profesoral si a tentativei de spalare a creierelor tineretului, nu conteaza ca era din U.SA., U.K., Romania sau mai stiu de unde de pe acest mapamond.
Recomandarea mea este sa mergeti si sa-l vedeti. Merita. Din pacate eu am ramas fara bani de bilet asa ca sunt nevoit sa merge la o data viitoare, daca va mai exista asa ceva.
Mai multe detalii puteti gasi aici:

Concerte:

Conform site-ului www.metalhead.ro pe 21 septembrie va avea loc METALHEAD Meeting 2013 la Arenele Romane din Bucuresti, pe scena urmand sa presteze Bucovina, Taine, L.O.S.T, Hypocrisy, Lake Of Tears si HateSphere.

Despre marea majoritate a trupelor nu pot spune prea multe, pentru ca nu prea sunt pe gustul meu, cu exceptia Lake of Tears pe care i-am vazut de 2 ori in concerte pina acum, si macar pentru ei merita sa mergeti la eveniment.

Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot gasi online pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/, inclusiv cu plata ramburs sau prin OP (pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967, intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri)

De asemenea, biletele se gasesc in retelele:

-         Eventim (magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti)

-         MyTicket (Diverta, Mag. Muzica, Sala Palatului)

-         Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos)

-         Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag. Unirea.


Dar si la

-         Club Fabrica (pe terasa) ;

-         sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etajul 5 (langa Stadionul National - Vatra Luminoasa - de luni pana vineri intre orele 9 si 18).

 
Preturile sunt urmatoarele :

-         presale (pana pe 5 septembrie):

-         80 lei - Zona B/

-         120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete/

-         200 lei - Bilet VIP + Meet & greet - doar 20 de bilete doar pe www.Iabilet.ro

Dupa 5 septembrie si In ziua concertului:

-         95 lei - Zona B

-         145 lei - Zona A (in fata scenei)

Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

 

Mai multe detalii puteti gasi aici :

http://www.metalhead.ro/concerte/metalhead-meeting-2013-la-arenele-romane-concert-hypocrisy-aid122764-l-1

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu